ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Δείτε τις Teaser Αφίσες και το website της ταινίας

«Ένας Άλλος Κόσμος»

 

Περιηγηθείτε στο website της ταινίας και δείτε τις teaser αφίσες που μόλις κυκλοφόρησαν!

 

«Ένας Άλλος Κόσμος» είναι έτοιμος να τον γνωρίσουμε online στα www.enasalloskosmos.gr και www.worldsapartfilm.com

Τo δυναμικό, δίγλωσσο site είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες (desktop, laptop, mobile, tablet). Περιλαμβάνει trailer, ειδήσεις, βιογραφικά των πρωταγωνιστών, περιγραφή τοποθεσιών, media kit καθώς και αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα, το website θα ανανεώνεται συνεχώς, ενώ όταν η ταινία βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες θα προσφέρει τη δυνατότητα απευθείας αγοράς εισιτηρίων για τα Village Cinemas.

Worlds Apart Website

Ακολουθήστε την ταινία και στο Facebook - https://www.facebook.com/wapartfilm

 

Οι πέντε teaser αφίσες μόλις κυκλοφόρησαν και εκφράζουν τις αντικρουόμενες έννοιες της ταινίας. Πώς συνδυάζεται η Κρίση και ο Έρωτας; Πώς μπορεί να συνυπάρξει εικαστικά κάτι τόσο όμορφο με κάτι τόσο κυνικό και ρεαλιστικό; Αυτή η αντίθεση έγινε η βάση για τα εικαστικά των αφισών, δημιουργώντας μία σειρά δημιουργικών όπου οι πρωταγωνιστές απεικονίζονται μονοχρωματικά, σχεδόν δεσποτικά, αποδίδοντας την αίσθηση της κάθε ιστορίας. Συμπληρωματικά με την τεχνική double exposure, δημιουργείται μία δεύτερη ανάγνωση της αφίσας, που αφορά κυρίως στο ερωτικό κομμάτι του κεφαλαίου στο οποίο ανήκουν.

To web design, development και τον σχεδιασμό των αφισών έκανε η Kommigraphics Design Studio.

Teaserposters 

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2015. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds Apart».

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα.

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης,Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

 

Παραγωγή: Plus Productions S.A.

Συμπαραγωγή: ALPHA, ΟΤΕ TV και AEGEAN

Με την υποστήριξη της: COCA-COLA 3E

Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Διανομή: Village

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

NEWSLETTER
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
για να λαμβάνεις το newsletter μας!