ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ - "DAVID GILMOUR - LIVE AT POMPEII"

Picture

"DAVID GILMOUR - LIVE AT POMPEII" στα Village Cinemas!

Έρχεται στις 13/09 ένα show που όμοιό του δεν έχουμε δει ξανά στις καλύτερες συνθήκες ήχου και εικόνας.

45 χρόνια μετά το “Live At Pompeii”, ο David Gilmour (Pink Floyd) επιστρέφει στο θρυλικό Roman Amphitheatre για δύο σπουδαία shows στο πλαίσιο της tour για το νούμερο ένα album “Rattle That Lock”.

Το “David Gilmour Live At Pompeii” show είναι ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα με εντυπωσιακά laser και με μία τεράστια οθόνη να προβάλλει ειδικά films που συνοδεύουν συγκεκριμένα τραγούδια, αλλά αυτό που πάνω από όλα ξεχωρίζει είναι η θριαμβευτική μουσική και η εξαιρετική all-star μπάντα. Το show περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο της καριέρας του David Gilmour αλλά και πολλά κλασικά από τον κατάλογο των Pink Floyd, όπως “Wish You Were Here” και “Comfortably Numb”.

Σε σκηνοθεσία Gavin Elder, το “David Gilmour Live At Pompeii” παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Dolby Atmos αποκλειστικά στα Village Cinemas.

Mπορείς να κλείσεις (με χρήση κάρτας τύπου Visa/Mastercard/Diners) το εισιτήριο σου ηλεκτρονικά μέσω του Village e-ticket, μέσω του Village appτηλεφωνικά στο 14848 (με χρέωση 0,50€ ανά λεπτό από σταθερό και 0,99€ από κινητό) και στα ταμεία των Village Cinemas που προτιμάς!!

Η προπώληση ισχύει έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Ακόμα κάθεσαι;! Τα εισιτήρια φεύγουν..!

 

NEWSLETTER
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
για να λαμβάνεις το newsletter μας!