3ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ VILLAGE CINEMA & VILLAGE CINEMA HD - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ OTE TV

3ος χρόνος Village Cinema & Village Cinema HD

Αποκλειστικά στον OTE TV

Η Village, με αφορμή τον 3ο χρόνο παρουσίας του Village Cinema και Village Cinema HD στον ΟΤΕ TV, προχώρησε σε πλήρη ανανέωση των on air graphics των καναλιών και σε παρουσίαση των μεγαλύτερων τίτλων ταινιών που θα συνθέσουν ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα για τους συνδρομητές.

Οι μεγαλύτερες πρεμιέρες αλλά και πλήθος κινηματογραφικών επιτυχιών προβάλλονται καθημερινά σε δύο κανάλια αφιερωμένα στην απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία. Περιπέτεια και αγωνία, με τίτλους όπως Edge of Tomorrow, Ηρακλής, The Last Exorcism 2, κωμωδίες όπως Fading Gigolo, Love Punch, Πέμπτη & 12, ταινίες για όλη την οικογένεια μεταξύ των οποίων The Lego Movie, Ernest and Celestine, και κοινωνικές ταινίες  όπως Diana, Mandela, The Butler, L’ Ecume des Jours, Winter’s Tale αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις και behind-the-scenes από τις πιο πρόσφατες  διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές φέρνουν τον κινηματογράφο στο σπίτι.

To Village Cinema είναι 24ωρο κανάλι, με ειδικές ζώνες και αφιερώματα,  ενώ το Village Cinema HD εκπέμπει κάθε βράδυ από τις 7μμ 3 ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια. Και τα δύο κανάλια είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

NEWSLETTER
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου
για να λαμβάνεις το newsletter μας!